СТН ЛЦД екран стаклени Панел

СТН ЛЦД екран стаклени Панел

Супер Тwистед Нематиц (СТН) ЛЦД иако Тwистед Нематиц ЛЦД може да се возе у време мултиплеxед мода за повећање приказа информације, оне су ограничене у смислу смањене контраст и ограничено приказивање угао. Да се постигне више високо мултиплеxед приказује, супер Заврни технологија је...

Детаљи о производу

ЛЦД супер уврнуту Нематиц (СТН)

Иако Тwистед Нематиц ЛЦД може да се возе у време мултиплеxед мода за повећање приказа информације, они су ограничени у погледу смањења контраста и ограничено приказивање угао. Да бисте постигли више високо мултиплеxед екране, примењује се супер тwист технологији.

Супер Тwистед Нематиц ЛЦД добити и лимун који је већи од 90 °, али мање од 360 °. Тренутно већина СТН екрани су направљени са лимуном између 180 ° и 270 °. Виши тwист углова и узрок стрмије праг облинама ставити на и ван напоне ближе заједно. Стрмије почетне вредности омогућавају Мултиплекс стопа већа од 32 да би се остварио.

У овај тип екрана, ЛЦ материјал пролази кроз веће од 90 ° Заврни таблица таблица; типичне вредности у опсегу од 180 ° до 270 °. У поларизерс у овом случају се не монтирају паралелно да ЛЦ на површини, али радије под неким углом. Ћелије , самим тим, не ради на светло "води" принципу, као и Тwистед Нематиц ЛЦД, али на бирефрингенце принцип. Положај у поларизерс, дебљине ћелије и бирефрингенце од на ЛЦ су пажљиво одабране да резултира са одређеном бојом у држави "офф". Обично , то је жуто-зелена да бисте повећали контраст однос. ЛЦ у ћелији је "супер уврнуто" која ће то дају могућност да користите високом стопом од Мултиплекс. Као Твист је повећан, ЛЦ молекуле у сред слоју су поравната са на Ел. поље затворено до мање промене напона. Ово даје пораст стрму пренос против напона криву, омогућавајући до 240-линија мултиплеxинг.

СТН технологија долази у два обојености зелени СТН и Силвер СТН. СТН -зелена је тамно Виолет / црни знакови на зеленом позадином. СТН -сребро је тамно плаво / црни знакови на сребрном подлози. Иако је његов трошак је у средњи ниво, али има јако добар визуелни квалитет. Контраст је слична ТН технологију.


Пар:Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ1602-07 Следећи:Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-10

Истрага