Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-12.

Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-12.

Број дела: БГБ12232-12 технички: ЦОБ структуре сизе(мм): 76.80 × 28.00 × 8.50 Виеwинг области: 61.00 × 19.00 активној области: 58.52 × 17.24 контролер ИЦ: АИП31020 или Еqв. Интерфејс : Паралелно БЛ: ЛЕД изјави: 7ПИН

Детаљи о производу

Број дела: БГБ12232-12

Технички : Коб

Сизе (мм ) за приказ структуре: 76.80 × 28.00 × 8.50

Гледалиште : 61.00 × 19.00

Активној области: 58.52 × 17.24

Контролор МК: АИП31020 или Еqв.

Интерфејса : паралелно

БЛ : ЛЕД

Изјава : 7ПИН


Пар:ТН ЛЦД екран стаклени Панел Следећи:Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ0801-Ц01

Истрага