Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-11

Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-11

Број дела: БГБ12232-11А технички: ЦОБ структуре сизе(мм): 64.50 × 30.00 × 6,00 Виеwинг области: 60.00 × 20,00 активној области: 57.32 × 16.30 контролер ИЦ: СБН1661 или Еqв. Интерфејс : Паралелно БЛ: ЛЕД изјаве: 18ПИН ФПЦ

Детаљи о производу

Број дела: БГБ12232-11А

Технички : Коб

Сизе (мм ) за приказ структуре: 64.50 × 30.00 × 6,00

Гледалиште : 60.00 × 20,00

Активној области: 57.32 × 16.30

Контролор МК: СБН1661 или Еqв.

Интерфејса : паралелно

БЛ : ЛЕД

Изјава : 18ПИН ФПЦПар:Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-08 Следећи:Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ0802-05

Истрага