Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-10

Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-10

Број дела: БГБ12232-10 технички: ЦОБ структуре сизе(мм): 84.00 × 44.00 × 12.80 Виеwинг области: 60.00 × 18.00 активној области: 48.76 × 14.68 контролер ИЦ: СБН1661 или Еqв. Интерфејс : СПИ &амп; паралелно БЛ: ЛЕД изјави: 16ПИН 1 × 1 × 8ПИН

Детаљи о производу

Број дела: БГБ12232-10

Технички : Коб

Сизе (мм ) за приказ структуре: 84.00 × 44.00 × 12.80

Гледалиште : 60.00 × 18.00

Активној области: 48.76 × 14.68

Контролор МК: СБН1661 или Еqв.

Интерфејса : СПИ &амп; паралелног

БЛ : ЛЕД

Изјава : 1 × 16ПИН 1 × 8ПИНПар:СТН ЛЦД екран стаклени Панел Следећи:ВАТН ЛЦД екран стаклени Панел

Истрага