Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-08

Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-08

Број дела: БГБ12232-08 технички: ЦОБ структуре сизе(мм): 80.00 × 36.00 × 12.80 Виеwинг области: 60.00 × 18.00 активној области: 48.76 × 14.68 контролер ИЦ: СБН1661 или Еqв. Интерфејс : Паралелно БЛ: ЛЕД изјави: 1 × 18ПИН

Детаљи о производу

Број дела: БГБ12232-08

Технички : Коб

Сизе (мм ) за приказ структуре: 80.00 × 36.00 × 12.80

Гледалиште : 60.00 × 18.00

Активној области: 48.76 × 14.68

Контролор МК: СБН1661 или Еqв.

Интерфејса : паралелно

БЛ : ЛЕД

Изјава : 1 × 18ПИНПар:Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ0801-04 Следећи:Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-11

Истрага