Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-02

Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-02

Број дела: БГБ12232-02 технички: ЦОБ структуре сизе(мм): 68.6 × 27.50 × 7.20 Виеwинг области: 60.00 × 18.00 активној области: 48.76 × 14.68 контролер ИЦ: СБН1661 или Еqв. Интерфејс : Паралелно БЛ: ЛЕД изјаве: 18ПИН ФПЦ

Детаљи о производу

Број дела: БГБ12232-02

Технички : Коб

Сизе (мм ) за приказ структуре: 68.6 × 27.50 × 7.20

Гледалиште : 60.00 × 18.00

Активној области: 48.76 × 14.68

ИЦ :СБН1661 контролер или Еqв.

Интерфејса : паралелно

БЛ : ЛЕД

Изјава : 18ПИН ФПЦ


Пар:Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ0801-Ц01 Следећи:ХТН ЛЦД екран стаклени Панел

Истрага