Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ2001-01

Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ2001-01

Број дела: БЦБ2001-01 технички: ЦОБ структуре сизе(мм): 182 × 33.50 × 14.50 Виеwинг области: 154.40 × 26.50 активној области: 147.30 × 11.70 контролер ИЦ: СПЛЦ780Д или Еqв. Интерфејс : Паралелно БЛ: ЛЕД

Детаљи о производу

Број дела: БЦБ2001-01

Технички : Коб

Сизе (мм ) за приказ структуре: 182 × 33.50 × 14.50

Гледалиште : 154.40 × 26.50

Активној области: 147.30 × 11.70

Контролор МК: СПЛЦ780Д или Еqв.

Интерфејса : паралелно

БЛ : ЛЕД

Пар:ВАТН ЛЦД екран стаклени Панел Следећи:Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ0801-02

Истрага