Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ1602-08

Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ1602-08

Број дела: БЦБ1602-08А технички: ЦОБ структуре сизе(мм): 85.00 × 36.00 × 12.00 Виеwинг области: 64.30 × 16,00 активној области: 55.46 × 10.76 контролер ИЦ: СПЛЦ780Д или Еqв. Интерфејс : Паралелно БЛ: ЛЕД изјави: 2 × 8ПИН

Детаљи о производу

Број дела: БЦБ1602-08А

Технички : Коб

Величина (мм):85.00 × 36.00 × 12.00 за приказ структуре

Гледалиште : 64.30 × 16,00

Активна област: 55.46 × 10.76

Контролор МК: СПЛЦ780Д или Еqв.

Интерфејса : паралелно

БЛ : ЛЕД

Изјава : 2 × 8ПИН

Пар:Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ0801-02 Следећи:не

Истрага