Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ1602-07

Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ1602-07

Број дела: БЦБ1602-07 технички: ЦОБ структуре сизе(мм): 85.00 × 30.00 × 11.80 Виеwинг области: 64.30 × 16,00 активној области: 55.46 × 10.76 контролер ИЦ: СПЛЦ780Д или Еqв. Интерфејс : Паралелно БЛ: ЛЕД изјави: 2 × 7ПИН

Детаљи о производу

Број дела: БЦБ1602-07

Технички : Коб

Величина (мм):85.00 × 30.00 × 11.80 за приказ структуре

Гледалиште : 64.30 × 16,00

Активној области: 55.46 × 10.76

Контролер ИЦ:СПЛЦ780Д или Еqв.

Интерфејса : паралелно

БЛ : ЛЕД

Изјава : 2 × 7ПИН

Пар:ХТН ЛЦД екран стаклени Панел Следећи:СТН ЛЦД екран стаклени Панел

Истрага