Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ1602-05

Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ1602-05

Број дела: БЦБ1602-05 технички: ЦОБ структуре сизе(мм): 84.00 × 44.00 × 11.80 Виеwинг области: 64.30 × 16,00 активној области: 55.46 × 10.76 контролер ИЦ: СПЛЦ780Д или Еqв. Интерфејс : Паралелно БЛ: ЛЕД изјави: 1 × 16ПИН

Детаљи о производу

Број дела: БЦБ1602-05

Технички : Коб

Сизе (мм ) за приказ структуре: 84.00 × 44.00 × 11.80

Гледалиште : 64.30 × 16,00

Активној области: 55.46 × 10.76

Контролор МК: СПЛЦ780Д или Еqв.

Интерфејса : паралелно

БЛ : ЛЕД

Изјава : 1 × 16ПИН

Пар:Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-01 Следећи:Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-09

Истрага