Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ1602-04

Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ1602-04

Број дела: БЦБ1602-04 технички: ЦОБ структуре сизе(мм): 80.00 × 40,00 × 8.60 Виеwинг области: 66.70 × 18.00 активној области: 62.76 × 11.60 контролер ИЦ: СПЛЦ780Д или Еqв. Интерфејс : Паралелно БЛ: ЛЕД изјави: 1 × 16ПИН

Детаљи о производу

Број дела: БЦБ1602-04

Технички : Коб

Сизе (мм ) за приказ структуре: 80.00 × 40,00 × 8.60

Гледалиште : 66.70 × 18.00

Активној области: 62.76 × 11.60

Контролор МК: СПЛЦ780Д или Еqв.

Интерфејса : паралелно

БЛ : ЛЕД

Изјава : 1 × 16ПИН

Пар:Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ0802-04 Следећи:Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ0801-04

Истрага