Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ0802-05

Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ0802-05

Број дела: БЦБ0802-05 технички: ЦОБ структуре сизе(мм): 45.00 × 40,00 × 10.00 Виеwинг области: 38.00 × 16,00 активној области: 27.81 × 11.50 контролер ИЦ: СПЛЦ780Д или Еqв. Интерфејс : Паралелно БЛ: ЛЕД изјави: 1 × 16ПИН

Детаљи о производу

Број дела: БЦБ0802-05

Технички : Коб

Сизе (мм ) за приказ структуре: 45.00 × 40,00 × 10.00

Гледалиште : 38.00 × 16,00

Активној области: 27.81 × 11.50

Контролер ИЦ:СПЛЦ780Д или Еqв.

Интерфејс : паралелне

БЛ : ЛЕД

Изјава : 1 × 16ПИН

Пар:Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-11 Следећи:Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-01

Истрага