Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ0801-Ц01

Карактер ЛЦД дисплеј БЦБ0801-Ц01

Број дела: БЦБ0801-01 технички: ЦОБ структуре сизе(мм): 60.00 × 33.00 × 10.70 Виеwинг области: 44.00 × 13.00 активној области: 40.83 × 7.93 контролер ИЦ: СПЛЦ780Д или Еqв. Интерфејс : Паралелно БЛ: ЛЕД изјави: 1 × 16ПИН

Детаљи о производу

Број дела: БЦБ0801-01

Технички : Коб

Сизе (мм ) за приказ структуре: 60.00 × 33.00 × 10.70

Гледалиште : 44.00 × 13.00

Активној области: 40.83 × 7.93

Контролор МК: СПЛЦ780Д или Еqв.

Интерфејса : паралелно

БЛ : ЛЕД

Изјава : 1 × 16ПИН

Пар:Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-12. Следећи:Графички ЛЦД дисплеј БГБ12232-02

Истрага